Hyppää sisältöön

Kesäkatalyytiksi Kemianteollisuuteen

Etsimme historian ensimmäistä kesäkatalyyttiä − kesätyöntekijää Kemianteollisuus ry:n toimistolle Etelärantaan. Tässä työssä pääset sananmukaisesti näköalapaikalle, teet viestintäpainotteisia perustoimistotöitä ja tutustut yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuuden liikevaihto on 20 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan 34 000 henkilöä.

Kemianteollisuus ry etsii kesäkatalyyttiä

Kesäkatalyytti on kesätyöntekijä, joka tekee monipuolisesti usean eri henkilön ohjauksessa viestintään, tiedonhankintaan ja toimistotöihin liittyviä tehtäviä. Osallistut juttukilpailun tuomaristoon, teet juttuja kemianteollisuuden kesätyöntekijöistä ja selvität alan koulutus- ja osaamistarpeita. Nämä esimerkkeinä tehtävistä.

Tehtävä aloittaa Kemianteollisuuden kesäkatalyyttien sarjan. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle nuorelle mahdollisuuden kesätöihin, ja siksi palkkaamme joka kesä uuden katalyytin, oli edellinen kuinka timanttinen tahansa.

Etsimämme kesäkatalyytti

  • Opiskelee yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa
  • On kiinnostunut viestinnästä, vaikuttamisesta, yrityksistä ja yhteiskunnasta
  • Tekee juttuja, tuottaa sisältöjä, kokoaa tausta-aineistoja ja selvittää asioita
  • Hallitsee perustoimistotyökalut (Word, Excel, Power Point) ja somen
  • On aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta

Tarjoamme kehittävän kesätyökokemuksen hyvässä porukassa. Saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Lisätietoja

Johtaja Susanna Aaltonen, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi, puh. 040 593 4221

Kemianteollisuus ry palkittiin keväällä 2017 Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Tehtävän kesto on 2−3 kuukautta, ja sen ajoitus ja kesto sovitaan tarkemmin yhdessä kesäkatalyytin kanssa. Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 19.3.2017 mennessä osoitteeseen: susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi