Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden kesätyöblogaajia etsitään jälleen!

Kemianteollisuuden kesätyöblogi starttaa jälleen toukokuun puolivälissä ja jatkuu aina elokuun loppuun. Viikottainen blogi on viime vuosina tavoittanut säännöllisesti noin 400 lukijaa.

Etsimme nyt jäsenyrityksistämme blogikirjoittajia. Kirjoittaja voi työskennellä vaikkapa tuotannossa, tutkimuksessa, viestinnässä tai myynnissä. On tärkeää, että myös kesätyöblogi antaa kemianteollisuudesta monipuolisen kuvan. Blogin tavoitteena on kertoa paitsi kemianteollisuudesta myös työelämästä.

Blogikirjoittaja voi vapaasti käsitellä työtehtäviensä lisäksi vaikkapa sitä, millaista kesätöiden hakeminen oli, mikä työelämässä on yllättänyt, mikä on ollut parasta ja millaisia tulevaisuuden ajatuksia kesä kemiassa on herättänyt. Blogin lukijakunnassa on nuorten lisäksi myös paljon esim. opettajia ja opinto-ohjaajia, ja se onkin toiminut hyvänä kanavana kertoa kemiasta omaa uravalintaa miettiville nuorille.

Sparraamme tarvittaessa sisältöjen kanssa.

Varaathan kesän blogipaikan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2017. Blogivuorot jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätietoja

Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi