Hyppää sisältöön

Juhani Tamminen: Viedään paikallinen sopiminen uuteen nousuun – yhteispelillä

Juhani Tami Tamminen on legendaarinen jääkiekko- ja valmennuspersoona, joka tulee puhumaan Kemianteollisuuden ja Teollisuusliiton yhdessä järjestämään, striimattavaan seminaariin Paikallinen sopiminen uuteen nousuun keskiviikkona 17.2. Aurinkokuningas aikoo varmistaa, että jokainen kuulija saa tilaisuudesta ainakin yhden uuden ajatuksen, joka kantaa eteenpäin.

Juhani Tamminen on aito suomalainen instituutio, maat ja mantereet kiertänyt jääkiekkopelaaja, -valmentaja ja kouluttaja, joka puhuu paljon ja suoraan. Kemianteollisuuden ja Teollisuusliiton seminaariin 17.2. hän tuo yhteispeliä ja luottamusta.

– Yhteispeliä tarvitaan niin jääkiekossa kuin kaikessa muussakin järkevässä tekemisessä. Yhteispeli tarkoittaa, että kaikki ymmärtävät pelin luonteen – tämä ei ole minun peli, vaan meidän pelimme. Kun halutaan päästä eteenpäin vaikkapa paikallisessa sopimisessa, tarvitaan aitoa halua kehittyä ja toimia yhdessä. Siksi kehotankin tulemaan mukaan luottavaisin mielin oppimaan jotain uutta.

Juhani Tamminen korostaa, että itsetyytyväisyys on vaarallinen asenne kaikessa tekemisessä. Itsetyytyväisyys estää uuden oppimisen ja kehittymisen.

– Kuten amerikkalaiset sanovat: Sharpen your skills! Ohje pätee ammatillisessa kehittymisessä, jota paikallinen sopiminenkin edustaa. Jos tilaisuudesta lähtee edes yhden uuden, hyvän ajatuksen kanssa, koen onnistuneeni tehtävässäni. Aion onnistua.

 

(Valokuvaaja: Jukka Liukas, Kalefoto Oy Raisio)