Hyppää sisältöön

Juha Mylläriselle kumiteollisuuden kunniapalkinto

Kumiteollisuuden vuoden 2018 kunniapalkinnon saajaksi on valittu Teknikum Oy:n Juha Myllärinen. Palkinto annettiin tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä, jolla hän on edistänyt Suomessa toimivan kumiteollisuuden toimintaympäristön kehittymistä.

Juha Myllärinen nousi palkinnon saajaa valittaessa itseoikeutetuksi valinnaksi. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa kumiteollisuuden eri tehtävissä muodostavat kokonaisuuden, jollaista saa hakea.

Juha on toiminut yli 27 vuotta myynnin ja markkinoinnin johtotehävissä  Teknikumilla ja hän on ollut yhtiön kansainvälistymisen ja kasvun pääarkkitehti samalla kehittäen koko yrityksen toimintaa erityisesti teknisesti erittäin haastavissa kaivosteollisuus- ja hengityssuojain markkinoissa.

– Juha on kouluttanut monta toimitusjohtajaa, itsekin olen monet virheet välttänyt ihan vain sillä, että olen kuunnellut Juhan neuvoja, sanoo Teknikum-Yhtiöiden toimitusjohtaja Harri Ojala.

Juha Myllärinen iloitsi palkinnostaan korostaen koko henkilöstön merkitystä onnistumisten luojana.

– Henkilökohtainen positiivinen palaute tuntuu tietenkin aina mukavalta. Kiitos näistä onnistumisista kuuluu koko meidän henkilöstölle kotimaassa ja ulkomailla, sanoo Juha Myllärinen

– Kumiteollisuuden asiakkaiden piirissä arvostetaan monipuolista osaamista ja kykyä ratkoa haasteita, jotka tekevät alan tuotteista entistä paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevia ja auttavat asiakkaita kehittämään omaa toimintaansa entistä paremmaksi. Tässä työssä Juha on mestari ja toimii erinomaisena esimerkkinä muille. Juha on ehdottomasti palkintonsa ansainnut, sanoo Sami Nikander.

Kumiteollisuuden kunniapalkinto jaettiin 21.11.2018 Teknikum Oy:n henkilöstötilaisuudessa ja sen luovuttivat Teknikum-Yhtiöiden toimitusjohtaja Harri Ojala, Teknikum Oy:n toimitusjohtaja Seppo Virtanen ja Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander