Hyppää sisältöön

Ympäristöministeriön seminaari kestävän kemian mahdollisuuksista

Ympäristöministeriö järjestää yhteistyössä Ympäristötiedon foorumin kanssa seminaarin kestävän kemian ratkaisuista.

Bio- ja kiertotalouden edistäminen on hallitusohjelman kärkihankkeita. Uusia ratkaisuja etsitään kestävien kulutus- ja tuotantotapojen löytämiseksi. Tavoite on lisätä työllisyyttä ja hyvinvointia luonnon toimintaedellytyksiä vaarantamatta. 

Ympäristöministeriö järjestää 24.5.2016 yhteistyössä Ympäristötiedon foorumin kanssa seminaarin Kestävä kemia – mahdollisuudet vihreään kasvuun. Seminaarissa tutustutaan kestävän kemian ratkaisuihin. 

Tilaisuuden avaa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Tilaisuus on maksuton ja avoin, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Seminaarin avausosion kieli on englanti. Toisessa osiossa suomalaiset tutkijat ja yrityspaneelissa suomalaisen liike-elämän edustajat puhuvat suomea.

Lue lisää ja ilmoittaudu ympäristöministeriön kotisivulla .

Kemia mahdollistaa kierto- ja biotalouden.Kemianteollisuus on kierto- ja biotalouden edelläkävijä: jo vuosikymmenien ajan kemianteollisuus on jalostanut eri toimialojen jäte- ja sivuvirroista tuotteita ja ratkaisuja. Biotaloutta kehitetään Suomessa tehokkaimmin laaja-alaisella, toimialat ylittävällä yhteistyöllä. 

Lue lisää, miten kemia mahdollistaa kierto- ja biotalouden.