Hyppää sisältöön

Vuoden 2014 Kemianteollisuuden innovaatiopalkinnon hakuaika käynnissä

Keväällä 2014 jaettavan Kemianteollisuuden innovaatiopalkinnon haku on alkanut. Ensimmäistä kertaa alan parhaita keksintöjä ja innovaatioita haetaan kahdessa eri sarjassa.

Joka toinen vuosi jaettavan palkinnon yhteissumma on 20 000 euroa. Kilpailuun voivat osallistua yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja muiden akateemisten organisaatioiden tutkijat ja tutkimusryhmät.  

Kaksi palkintosarjaa

Palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa kahdessa sarjassa. Sarjassa I haetaan jo kaupallistettuja ja tuotteistettuja innovaatioita ja Sarjassa II liiketoiminnallisesti lupaavia keksintöjä. Palkinnonsaaja tai -saajat julkistetaan vuoden 2014 huhtikuussa. Tutustu valintakriteereihin täällä.

Hae tutkimusryhmäsi kanssa kemianteollisuuden innovaatiopalkintoa tai kannusta muita hakemaan! Hakuaika päättyy 17.2.2014. Tutustu myös aiempien vuosien innovaatiopalkinnon voittajiin!

Kilpailuun hakeminen

Innovaatiopalkintoa haetaan sähköisellä hakemuskaavakkeella. Hakulomake, hakuohjeet, valintakriteerit sekä tietoa aiemmin palkituista innovaatioista löydät kampanjasivuiltamme.

Kerro kaverille ja kannusta muita hakemaan!

Lisätietoja

Carmela Kantor-Aaltonen
Kemianteollisuus ry
carmela.kantor-aaltonen@chemind.fi
GSM 050 40455 166