Hyppää sisältöön

Viestinnän ja vetovoiman kesätyöntekijäksi Kemianteollisuuteen!

Etsimme viestinnän ja vetovoiman kesätyöntekijää Kemianteollisuuteen Etelärantaan. Tässä työssä teet viestintäpainotteisia töitä ja tutustut yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista.

Kemianteollisuus ry etsii kesätyöntekijää

Kesätyöntekijä työskentelee viestinnän ja vetovoiman asiantuntijoiden kanssa ja tekee toimistotöitä ja verkkosivujen uudistamisprojektiin liittyvää sisällönsyöttöä. Työhön saattaa kuulua myös erilaisten aineistojen valmistelua ja pieniä sisältöprojekteja.

Kesätyöntekijä vastaa esimerkiksi Kesä kemiassa -blogisarjan koordinoimisesta. Sarjaa on julkaistu verkkosivuillamme ja Instagramissa. Kesätyöntekijä pääsee myös mukaan oppilaitoksiin tehtäviin viestintäkampanjoihin. Työssä on mahdollisuus päästä tekemään sisältöä TikTok-tilillemme.

Etsimämme kesätyöntekijä:

  • Opiskelee yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.
  • On kiinnostunut viestinnästä, yrityksistä ja yhteiskunnasta.
  • Tekee viestinnän perustason töitä, avustaa asiantuntijoita, tuottaa tarvittaessa sisältöjä ja kokoaa tausta-aineistoja.
  • Seuraa aktiivisesti sosiaalista mediaa. TikTok-kiinnostuksesta on etua.
  • On aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta.
  • Pitää tiimityöskentelystä ja ihmisten kanssa yhdessä tekemisestä.
  • Ei pelkää tarttua toimeen, oli kyse sitten isosta tai pienestä tehtävästä!

Tarjoamme kehittävän kesätyökokemuksen hyvässä porukassa. Kesätyöntekijä saa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kemianteollisuuteen ja näkee, miten edunvalvontaa käytännössä tehdään.

 

Lisätiedot

Viestintäjohtaja Juha Vainio, juha.vainio@kemianteollisuus.fi, puh. 040 688 2609

Johtava asiantuntija Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi, puh. 044 5625 991

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Työ tehdään lähtökohtaisesti lähityönä.

 

Tehtävän kesto on 3−4 kuukautta, ja sen ajoitus ja kesto sovitaan tarkemmin yhdessä kesätyöntekijän kanssa. Toivomme aloitusajankohtaa työlle jo toukokuun puolella. Hakemukset (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 22.2.2023 mennessä osoitteeseen: rekry@kemianteollisuus.fi

 

Kemia luo kestävää kasvua ja hyvinvointia. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.