Hyppää sisältöön

Vielä ehtii – Eurooppalaisen Responsible Care -palkinnon hakuaika päättyy 14.6.2013!

Euroopan kemianteollisuuden järjestö Cefic hakee ehdokkaita Responsible Care -palkinnon 2013 saajiksi. Kilpailussa annetaan tunnustusta kestävää kehitystä edistäville innovatiivisille ratkaisuille tai hankkeille, joita ohjelman puitteissa on saatu aikaan. Hakuaika päättyy 14.6.2013.

Kilpailuun voi osallistua neljässä eri sarjassa. Valittavana on yleinen kilpailusarja yrityksille ja erityisesti pk-yrityksille tarkoitettu sarja. Myös kansalliset järjestöt voivat osallistua kilpailuun omassa sarjassaan. Vuonna 2013 on avattu myös haku energiatehokkuutta edistäneille ratkaisuille. Tähän kilpailuun voivat osallistua sekä kemianteollisuuden yritykset että järjestöt  yhteistyökumppaneineen.

Kilpailun esittely, hakemuslomake, ohjeet ja säännöt löytyvät täältä. Hakuaika päättyy 14.6.2013. Vielä ehtii mukaan! Palkinnot jaetaan 4.10.2013 Ceficin yleiskokouksen yhteydessä Saksassa.

Suomalainen Responsible Care -teko palkittiin viimeksi vuonna 2011, jolloin palkinnon sai Akkuser Oy patentoimastaan paristojen ja kannettavien akkujen kierrätysteknologiasta.

 

 

 

Lisätietoja

Vanhempi asiantuntija Merja Vuori, Kemianteollisuus ry, puh. 040 730 1932.