Hyppää sisältöön

Varhainen välittäminen kannattaa -seminaari 20.3.2013

Kemianteollisuuden työmarkkinajärjestöjen yhteinen työhyvinvointihanke Hyvää huomenta – Hyvää huomista jatkuu vuonna 2013 keskittyen varhaisen välittämisen mallien käyttöönoton edistämiseen alan yrityksissä. Varhainen välittäminen kannattaa –seminaari on lähtölaukaus vuoden kestävälle jaksolle, jonka aikana hankkeessa kerätään ja jaetaan tietoa varhaisesta välittämisestä ja tarjotaan työkaluja ja hyviä käytäntöjä varhaisen välittämisen mallien työstämiseksi ja käyttöönottamiseksi. Hankkeen tehtävä on myös nostaa keskusteluun tärkeitä varhaisen välittämisen teemaan kuuluvia aiheita.

Seminaarin ohjelma

Seminaarin ohjelma paneutuu varhaiseen välittämiseen käytännössä. Seminaarissa haetaan vastauksia kysymyksiin: Mitä varhainen välittäminen on? Minkälaisia varhaisen välittämisen malleja on käytössä eri yrityksissä? Millä keinoin aloittaa varhaisen välittämisen mallin suunnittelu ja toteutus? Miten olemassa olevaa varhaisen välittämisen mallia voisi kehittää?

Seminaarin kohderyhmä

Seminaari on tiivis tietopaketti varhaisen välittämisen mallin käyttöönottoa suunnittelevalle yritykselle ja yritykselle, joka haluaa kehittää jo olemassa olevaa malliaan. Seminaariin ovat tervetulleita kemianalan edustajien lisäksi myös muiden alojen ja eri organisaatioiden varhaisen välittämisen asioiden parissa työskentelevät tekijät ja asiantuntijat. Toivomme, että seminaariin osallistuvat  työnantajan ja henkilöstön edustajat yhdessä.

Hyvän työelämän eteen kannattaa aina tehdä töitä – yhdessä!

Ilmoittaudu tilaisuuteen 12.3.2013 mennessä osoitteessa www.hyvaahuomista.fi

Tilaisuus on maksuton, mutta 13.3. jälkeen tulleista peruutuksista perimme 40 euron peruutusmaksun järjestelykulujen kattamiseksi. 

Tilaisuus on yhteisesti sovittua koulutusta, johon osallistuville työnantaja maksaa mahdollisen ansionmenetyskorvauksen ja tilaisuudesta aiheutuneet suoranaiset kustannukset.

Lämpimästi tervetuloa!

Hyvää huomenta – Hyvää huomista –hankkeen osapuolet

Kemianteollisuus ry
TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry
Ammattiliitto Pro ry
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry