Hyppää sisältöön

Valtakunnalliset LUMA-päivät Lahdessa 6.-8.6.2016

Tänä vuonna valtakunnallisten LUMA-päivien tapahtuman teemana on uudistuva varhaiskasvatus, perusopetus ja toisen asteen koulutus. Ilmoittautua voi 22.5.2016 mennessä.

LUMA-keskus Suomen järjestämät Valtakunnalliset LUMA-päivät on tarkoitettu matematiikkaa, luonnontieteitä ja teknologiaa opettaville, tuleville opettajille, tutkijoille, kehittäjille ja kaikille LUMA-toiminnan ystäville ja tukijoukoille. Tänä vuonna päivät pidetään 6.-8.6.2016 Lahdessa. 

Tänä vuonna teemana on uudistuva varhaiskasvatus, perusopetus ja toisen asteen koulutus. Ohjelmassa on teemasta paneelikeskustelu ja yli sata tietoiskua ja työpajaa, mm. kaikkien LUMA SUOMI -ohjelman kehittämishankkeiden työpajat. Esimerkiksi ohjelmointi on ohjelmatarjonnassa vahvasti mukana.

Tapahtuma on maksuton. LUMA-päivien yhteydessä järjestetään myös kansainvälinen ISSE 2016 -symposium, jonka  englanninkielinen ohjelma on tarjolla myös LUMA-päivien osallistujille. Pääesiintyjät ovat San Diego State Universityn professori Chris Rasmussen ja Ljublanan yliopiston professori Fesna Ferk Savec. 

LUMA-päivillä  palkitaan myös Vuoden 2016 LUMA-toimijat.

LUMA-päiville voi ilmoittautua 22.5.2016 mennessä. Lue lisää ohjelmasta, ilmoittautumisesta, näytteilleasettajista ja tilaisuuden puhujista LUMA-päivien kotisivulla.