Hyppää sisältöön

Turvallisuutta kehitetään yhteistyöllä -seminaari

Kemikaalilaitosten tuotannon turvallisuus vaatii toimijoiden saumatonta yhteistyötä. Turvallisuutta kehitetään yhteistyöllä -seminaari 19.3.2015 tarjoaa eri näkökulmia, ratkaisuja ja työkaluja kehittämistyöhön.

Kemianteollisuus ry:n, TEMin ja Tukesin yhteistyönä järjestämä seminaari kannustaa turvallisuuden kehittämiseen, tuo esille tarpeita ja kokoaa ideoita yhteiseen kehitystyöhön. Seminaari sopii erityisesti yritysten johdolle ja asiantuntijoille, turvallisuusasioiden parissa työskenteleville henkilöille, lupa- ja valvontaviranomaisille ja pelastuslaitoksissa, tutkimuslaitoksissa, oppilaitoksissa ja korkeakouluissa työskenteleville henkilöille sekä alan konsulteille.

Seminaari järjestetään ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä, Helsingin Messukeskuksessa. Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen  12.3.2015 mennessä. Lisäksi osallistujien on rekisteröidyttävä ChemBio Finlandin messuvieraiksi joko etukäteen tapahtuman sivuilla (toimii Google Chrome-selaimessa) tai Messukeskukseen saapuessaan paikan päällä.

Tutustu Turvallisuutta kehitetään yhteistyöllä –seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.kemianteollisuus.fi/turvallisuusseminaari2015Lisätietoja seminaarista: vanhempi asiantuntija Merja Vuori, Kemianteollisuus ry, puh. 040 730 1932,  merja.vuori@kemianteollisuus.fi

 

Tervetuloa!

Kemianteollisuus ry
Työ- ja elinkeinoministeriö, TEM
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Tukes