Hyppää sisältöön

Turvallisuuspalkinnon haku aukeaa tammikuussa

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto kannustaa kemianteollisuuden yrityksiä ja oppilaitoksia turvallisuustyön kehittämiseen. Haku aukeaa tammikuussa ja hakemukset tulee jättää viimeistään 1.3.2021.

Palkintoa voivat hakea Responsible Care -ohjelmassa mukana olevat yritykset, ja oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta. Yrityksille sarjoja on yrityksen tai toimipaikan koon mukaan kolme. Oppilaitoksille on kaksi sarjaa. Yleinen sarja on tarkoitettu oppilaitoksen yhteisille, monia koulutusaloja koskeville hankkeilla. Kemian sarjassa palkitaan kemian ja sen lähialojen koulutuksessa toteutettuja hankkeita.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 1.3.2021. Palkinnot jaetaan huhtikuussa Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa. Tutustu jo nyt tarkemmin palkinnon sarjoihin ja kriteereihin täältä

Kilpailu järjestetään yhteistyössä: Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa ja Työturvallisuuskeskuksen koordinoimaa Turvallisuuskumppani-yhteistyötä.

 

Lisätietoja

Yrityssarja: johtava asiantuntija Merja Vuori, puh. 040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Oppilaitossarja: johtava asiantuntija Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi