Hyppää sisältöön

Turvallisuuskumppanuuden aamupäivä 6.4.2018 Kotkassa

Kaakkois-Suomen oppilaitokset ja kemianteollisuuden yritykset kokoontuvat Turvallisuuskumppanuuden aamupäivään 6.4.2018 Kotkassa. Tavoitteena on llisätä paikallista yhteistyötä, jossa tavoitteena on turvallisuusosaamisen kehittäminen etenkin ammattiin johtavassa koulutuksessa.

Tilaisuus on osa Kemianteollisuuden, Työturvallisuuskeskuksen Kemianteollisuuden työalatoimikunnan ja Opetushallituksen Turvallisuuskumppani-yhteistyötä. Hanke käynnistyi jo vuoden 2017 puolella turvallisuuskumppanuuden aamupäivätilaisuuksissa kolmella eri paikkakunnalla eri puolella Suomea: Turussa, Tampereella ja Oulussa. Keväällä 2018 tilaisuudet pidetään Kotkassa ja Helsingissä.

Laajasti Kaakkois-Suomen aluelle tarkoitettu tilaisuus pidetään perjantaina 6.4.2018 klo 9.00-12.00 Etelä-Suomen Ammattiopiston (EKAMI) Kotekon kampuksella, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka. Tilaisuus on tarkoitettu oppilaitosten johdolle ja opettajille, yritysten asiantuntijoille ja turvallisuusasioiden kanssa työskenteleville henkilöille. Kaikki seutukunnan yritykset ja oppilaitokset ovat tervetulleita vaikuttamaan turvallisuusosaamisen kehittämiseen ja luomaan kumppanuuksia.

Ohjelmassa ovat yhteistyön tavoitteiden esittely, oppilaitoksille tarkoitetun turvallisuudenitsearviointityökalun esittely, esimerkkejä hyvistä turvallisuuskäytännöistä oppilaitoksissa ja yrityksissä.Tilaisuuden päätteeksi pohdimme workshopissa, mitä turvallisuusosaaminen on ja miten senkehittäminen voisi edetä seutukunnalla. Tavoitteena on herättää keskustelua, antaa kehitysideoita jaluoda puitteita yhteistyölle.

Turvallisuuskumppani-yhteistyö on osa kemianteollisuuden Reponsible Care -ohjelmaa. Mukana ovat ohjelman yritykset, Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry sekä Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 5.4.2018 mennessä osoitteessa:
http://ttk.etapahtuma.fi?palvelutunnus=ID5618.

Lue lisää: Tavoitteena turvallisuuskumppanuus 

Lisätietoja

Lisätietoja tilaisuudesta antavat Kemianteollisuus ry:ssä Anni Siltanen ja Työturvallisuuskeskuksessa Petri Pakkanen.