Hyppää sisältöön

Tuotannon ja varastoinnin turvallisuus – uudet säädökset käytäntöön -Teemapäivä 23.9.2015, Scandic Marina Congress Center, Helsinki

Kemianteollisuus ry järjestää teemapäivän turvallisuussäädösten uudistuksista. Scandic Marina Congress Centerissä, Helsingissä 23.9.2015 pidettävä koulutustilaisuus on tarkoitettu yritysten tuotannosta, varastoinnista ja niiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille.

Tuotannon ja varastoinnin turvallisuuden säädösten uusin muutos on nyt valmistunut.  Kemikaaliturvallisuuslain muutos ja uusi turvallisuusasetus sekä valvonta-asetuksen muutos tulivat voimaan 1.6.2015.  Näitä seuraa räjähdeasetuksen kokonaisuudistuksen voimaantulo alkusyksystä.

Kemianteollisuus ry järjestää 23.9.2015 teemapäivän turvallisuussäädösten uudistuksista. Koulutustilaisuus pidetään Scandic Marina Congress Centerissä, Helsingissä.  Se on tarkoitettu yritysten tuotannosta, varastoinnista ja niiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille.

Jatkossa turvallisuusvelvoitteet määräytyvät kemikaalien CLP-luokituksen mukaan. Myös tiedottamisvelvollisuuksiin tulee muutoksia. Mitä pitäisi tehdä ja millä aikataululla? Entä onko edellisen säädösmuutoskierroksen toimeenpano edennyt myös vanhoissa laitoksissa? Ja mikä on seuraava askel?

Kurssin hinta on 420 euroa +alv 24 % Kemianteollisuus ry:n jäsenille ja 630 euroa +alv 24 % muille osallistujille. Hinta sisältää myös tilaisuudessa jaettavan materiaalin, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvin.

Lisätietoja teemapäivästä, ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteessa:

http://www.kemianteollisuus.fi/fi/chemasverkkokauppa/koulutukset/koulutus/teemapaiva-tuotannon-ja2/

 

Varaa paikkasi heti – ilmoittautuminen päättyy 11.9.2015.

Kemianteollisuus ry
Osoitelähde: Kemianteollisuus ry:n asiakasrekisteri

Lisätietoja

Sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa Merja Vuori, Kemianteollisuus ry: merja.vuori@kemianteollisuus.fi, puh: 040 730 1932

Järjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaa Chemas koulutushallinnointi: chemas@kemianteollisuus.fi, puh: 040 648 6493