Hyppää sisältöön

Tikkurilan uusi kierrätysmuovipakkaus vähentää materiaalihukkaa, jätettä ja hiilidioksidipäästöjä

Tikkurila on lanseerannut Baltian markkinoilla uuden tuotesarjan, joka on pakattu kierrätysmuovipurkkiin. Kierrätetyn muovin käyttö vähentää ensiömateriaalien tarvetta ja alentaa toimitusketjun hiilidioksidipäästöjä. Tuotevalikoimalle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki sekä allergia- ja astmaluokitukset.

Tikkurilan uusi pakkaus on kehitetty yhteistyössä Emballator Lagan Plast -yrityksen kanssa. Tikkurila Oyj:n pakkauksista vastaava ostopäällikkö Juha Pöllösen mukaan kierrätysmuovipurkin käyttö vähentää materiaalihukkaa sekä tuotannosta ja toimitusketjusta syntyvää jätettä pienentäen näin merkittävästi pakkausten ekologista jalanjälkeä. Pakkausmateriaali täyttää täysin Tikkurilan pakkauksille asettamat laatuvaatimukset ja tekniset standardit toimivuuden ja kestävyyden suhteen.

Tikkurilan tiedotteen mukaan ympäristötietoisuus ja asiakkaiden vaatimukset kestävän kehityksen osalta ovat lisääntyneet kaikissa kolmessa Baltian maassa. Tikkurilan mukaan asiakkaat kiinnittävät entistä enemmän huomioita ostopäätöstensä ekologisiin vaikutuksiin.

Lue Tikkurilan tiedote kokonaisuudessaan täältä.