Hyppää sisältöön

Tieteen tekijät -sarja jatkuu

Tieteen tekijät -sarjan uusimmassa esittelyssä haastatellaan tutkija Heidi Virtasta, joka haluaa saada tutkimustuloksista kaiken mahdollisen hyödyn. Hän keskittyy etenkin uusien lääkkeiden ja hoitomenetelmien kehittämiseen.

Kemianteollisuuden Tieteen tekijät -sarjassa suomalaiset kemian alan tutkijat kertovat työstään ja ratkaisuistaan, haasteista ja onnistumisistaan. Sarjaa voi seurata myös englanninkielisenä.

Tutustu miten puhdas vesi saadaan riittämään kehittyvissä maissa, miten Viiltäjä-Jackin henkilöllisyys selvisi ja millaisilla työkaluilla lääkekehitystä nopeutetaan?

Tieteen tekijät

Tieteen tekijät-sarjaan uusia haastatteluja

Tutkija Jari Louhelainen nousi median tietoisuuteen Viiltäjä-Jack-mysteerin ratkojana. Nykyään hän on keskittyy myös urheilulääketieteeseen. Entä mitä akkututkimuksella saadaan aikaan mobiilimaailmassa ja miten koivusta tehdään kangasta?

Kemianteollisuuden Tieteen tekijät -sarjassa suomalaiset kemian alan tutkijat kertovat työstään ja ratkaisuistaan, haasteista ja onnistumisistaan. Sarjaa voi seurata myös englanninkielisenä.

Tutustu miten puhdas vesi saadaan riittämään kehittyvissä maissa, millaisia ratkaisuja suomalaiset kehittävät Parkinsonin tautiin ja millaisilla työkaluilla lääkekehitystä nopeutetaan? 

Tieteen tekijät 

– See more at: http://www.kemianteollisuus.fi/fi/tietoa-alasta/mediapalvelu/mp/Tieteen%2520tekij%25C3%25A4t-sarjaan%2520uusia%2520haastatteluja/#sthash.Ch7EBfA5.dpuf