Hyppää sisältöön

Teknokemian Yhdistys uusi verkkosivunsa

Teknokemian Yhdistyksen uudelle verkkosivustolle on koottu runsaasti faktaa kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista.

Sivustolla www.teknokemia.fi on muun muassa eri ainesosien merkitystä selittävät kosmetiikka- ja pesuainesanastot sekä tietoa siitä, miten erilaiset tuotteet toimivat. Puheenaiheet-otsikoiden alla käsitellään puolestaan teemoja, jotka aiheuttavat usein keskustelua ja mahdollisesti väärinkäsityksiä.

Sivustolle koottu tieto perustuu näitä tuoteryhmiä koskevaan lainsäädäntöön ja tieteelliseen tutkimustietoon sekä alan yhteisiin ohjeistuksiin. Suomenkielinen tietopankki kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista on hyödyksi kenelle tahansa meistä, myös medialle, alan ammattilaisille, opiskelijoille ja opettajille.

 

Teknokemian Yhdistys (TY) edustaa teknokemian alan teollisuus- ja maahantuontiyrityksiä. Alan tuotteisiin kuuluvat kosmetiikka- ja hygieniatuotteet sekä pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet. Yhdistyksellä on tällä hetkellä 51 jäsenyritystä, joiden yhteinen osuus koko alan myynnistä Suomessa on noin 80 %. Alan yritykset tekevät jatkuvaa kehitystyötä, jotta kuluttajien ja ammattilaisten saatavilla olisi turvallisia ja yhä parempia tuotteita.

 

Lisätietoja

www.teknokemia.fi