Hyppää sisältöön

Tekesiltä yritysrahoitusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen

Tekes rahoittaa yrityksiä ja projekteja joilla yritykset toimialasta riippumatta luovat kokonaan uudenlaisia liiketoimintamalleja ja palveluja digitaalisuuden avulla. Rahoitusta jaetaan kolmessa eri ohjelmassa.

Tekesin rahoitushaussa, www.tekes.fi/digitaalisuus etsitään digitaalisuutta hyödyntäviä menestystarinoita. Ohjelmien laajuudeksi arvioidaan 300 miljoonaa euroa, josta Tekesin osuus on noin 150 miljoonaa. Haku on auki 16.10. saakka 

Tekesin ohjelmia on kolme. Teollisen internetin ohjelma kannustaa yrityksiä luomaan liiketoimintamalleja ja palveluja digitaalisuuden avulla. Terveyttä biteistä -ohjelman tavoitteena on nostaa Suomi digitaalisen terveyden keskittymäksi ja 5thGear-ohjelman tavoite on pitää Suomi langattoman teknologian osaamisen huipulla. 

Haku koskee yritysten ja yritysryhmien projekteja sekä myös sellaista elinkeinoelämän kanssa verkottunutta julkista tutkimusta, jossa yritykset ja muut ulkopuoliset hyödyntäjät osallistuvat tutkimusprojekteihin omilla rinnakkaisilla projekteillaan.

 

Lisätietoja

www.tekes.fi/digitaalisuus