Hyppää sisältöön

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy on vuoden 2016 alihankkija

Vahvasti vientiin suuntautunut yhtiö tekee positiivista tulosta haasteellisinakin aikoina.

Vuonna 1943 perustettu perheyritys Tampereen Tiivistetollisuus Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Tuotteita valmistetaan laajasti eri teollisuuden sektoreille. Vuoden 2016 Alihankkija-palkinnon perustelujen mukaan yhtiö on onnistunut määrätietoisella kehityksellä ja investoinneilla kasvamaan ja tekemään positiivista tulosta haasteellisinakin aikoina. Vientiin Tampereen Tiivisteteollisuus on panostanut ennakkoluulottomasti ja menestyksellisesti  – viennin osuus liikevaihdosta on lähes 50 %. 

Palkinnon jakoi 27.9.2016 Tampereen Alihankinta 2016-messuilla Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. Vuodesta 1987 jaetuilla tunnustuksilla edistetään suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista. 

Alihankinta 2016-messuilla Tampereen Messut Oy:n pääyhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus ry, Kumiteollisuus ry, Muoviteollisuus ry ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry.

Lue Tampereen Messujen tiedote. 

(Valokuva: Merja Ojala, Tampereen Messut. Kuvassa Vuoden Alihankkija-palkinnon vastaanottanut Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:n johtaja Aleksi Arpiainen)

Lisätietoja

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy