Hyppää sisältöön

Save the World 20.3.2013 Helsingin Messukeskuksessa

Save the World -symposiumissa keskiviikkona 20.3. klo 13-17 Helsingin Messukeskuksessa esillä uudet liiketoimintamallit lääketutkimuksessa, vesiosaamisessa ja tulevaisuuden biopolttoaineissa. Symposium valottaa suomalaisten yritysten osaamista kemian- ja bioteollisuuden alalla ja kertoo toimien vaikutuksista kestävään kehitykseen. Paikalla mm. Orion ja Neste Oil.

Tilaisuudessa käydään myös Vuoden liikeidea -opiskelijakilpailun finaali, jossa veteen liittyvä Helsingin Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun liikeidea kohtaa Tampereen teknillisen yliopiston liikeidean vaihtoehtoisista energialähteistä.

Katso lisää tapahtumatiedotteesta.

 ——

Save the World –symposium järjestetään keskiviikkona 20.3. klo 13-17 Helsingin Messukeskuksessa ChemBio Finland 2013 –tapahtuman yhteydessä. Sisäänpääsy symposiumiin ja ChemBio Finlandiin on maksuton ja edellyttää rekisteröitymistä www.chembiofinland.fi

ChemBio Finland on kemian ja bioalan joka toinen vuosi järjestettävä ammattitapahtuma, joka sisältää Kemian Päivien luentojen lisäksi useita bioalan seminaareja ja merkittävän alan näyttelyn, johon osallistuu noin 120 yritystä. Tapahtuman järjestää Suomen Messut Suomen Bioteollisuus ry:n ja Suomen Kemian Seuran toimeksiannosta. Myös Kemianteollisuus ry on mukana messuilla.

ChemBio Finland 2013 -tapahtuma on avoinna ke 20.3. klo 9-17 ja to 21.3. klo 9-16.

Lisätietoja: Suomen Messut, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@finnexpo.fi