Hyppää sisältöön

Responsible Care SuomiAreenalla 10.-14.7.2017. Tule kertomaan oma vastuullinen valintasi!

Mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? Mikä on vastuullinen valintasi tänään?

Kemianteollisuuden vastuullisuusohjelma Responsible Care viettää 25-vuotisjuhlaa SuomiAreenalla. Haastamme tapahtumassa kaikkia osallistujia pohtimaan vastuullisia valintojaan, joilla rakennetaan yhteistä tulevaisuutta. Kansalaistorilta meidät löytää teltalta 12. Voit pohtia vastuullisuutta kanssamme, ja ikuistaa oman valintasi teltan seinälle tai sosiaaliseen mediaan. Sinulla on myös mahdollisuus arvioida vastuullisuusohjelman tuloksia äänestyksellä.

 

Poriin kannattaa suunnata viimeistään tiistaina 11.7., ja tulla seuraamaan torivarttiamme MTV-lavalle klo 14.00 – 14.20! Torivartissa kysymme Mikä on #vastuullinenvalintani tänään? Vastaajina Mikkel Näkkäläjärvi Demarinuorten puheenjohtaja ja Tomi Alakoski Suomen 4H-liiton toimitusjohtaja. Torivartin vetää Filosofian Akatemian toimitusjohtaja, työelämän uudistaja, kauhukakara Karoliina Jarenko.

 

Rakennamme vastuullisten valintojen ympärille aktiivista keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kerro meille jo nyt mikä on vastuullinen valintasi ja tägää se hastagilla #vastuullinenvalintani.

 

SuomiAreenan esiintyminen toteutetaan Ammattiliitto Pro ry:n, Kemianteollisuus ry:n, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n yhteistyönä.

 

SuomiAreenalla nähdään!

 

Kansalaistorin aukioloajat:

ma 9-17

ti-to 10-17

pe 10-15

Lisätietoja

Lisätiedot: Riina Kasurinen, riina.kasurinen@kemianteollisuus.fi, 0400 530 048