Hyppää sisältöön

Pirkko Kero on vuoden kumiteknikko

Reka Kumi Oy:n myyntipäällikkö Pirkko Kero valittiin Vuoden 2013 Kumiteknikoksi.

Kumiteollisuus ry on vuodesta 1990 palkinnut alan parissa työskenteleviä, merkittävän ja menestyksekkään työuran tehneitä henkilöitä. Tänä vuonna Kumiteollisuus ry:n hallitus päätti palkitsi Reka Kumi Oy:n kotimaan myyntipäällikkö Pirkko Keron. Hän on työskennellyt Reka Kumin palveluksessa yli 30 vuotta vastaten kotimaan myynnistä.

Reka Kumi Oy:n asiakkaat valmistavat koneita ja laitteita erilaisiin vaativiin teollisuuden tarpeisiin. Valmiit asiakkaiden tuotteet viedään pääosin ulkomaille. Reka Kumi Oy:n asiakkaita ovat sekä suuret kansainväliset laitevalmistajat että pienemmät teknologiateollisuuden toimijat. Pirkko Kero on palvellut uransa aikana menestyksekkäästi Reka Kumin asiakkaita. Häntä arvostetaan luotettavana ja laadukasta työtä tekevänä ammattilaisena.

Kumiteollisuus ry:n hallituksen myöntämä Vuoden Kumiteknikko -palkinto luovutettiin Pirkko Kerolle 3.10.2013. Palkinnon luovuttivat Reka Kumi Oy:n toimitusjohtaja Martti Aromaa ja Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander.