Hyppää sisältöön

Pia Vilenius johtavaksi asiantuntijaksi Kemianteollisuus ry:hyn

FM Pia Vilenius on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi Kemianteollisuus ry:hyn 25. syyskuuta 2017 alkaen. Pia Vileniuksen päävastuualueet liittyvät EU- ja kansallista ympäristölainsäädäntöä ja
ympäristöasioita koskevaan edunvalvontaan.

Pia siirtyy Kemianteollisuus ry:hyn Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:stä, jonka operatiivisena johtajana hän toimii tällä hetkellä. Aikaisemmalla työurallaan Pia on toiminut vaativissa edunvalvontatehtävissä mm.  Tekstiili- ja vaatetusteollisuus Finatex ry:ssä ja Ympäristöyritysten liitto ry:ssä.

Lisätiedot:

Sami Nikander,  johtaja, Vastuullisuus,  puh. 040 567 4413

 

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.