Hyppää sisältöön

Oletko sinä YTP:n uusi toimitusjohtaja?

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on ympäristöalalla toimivien yritysten elinkeinopoliittinen järjestö, joka vaikuttaa alan toimintaedellytyksiin, antaa tietoa alan kehittämistarpeista päättäjille, kertoo alan kehitysnäkymistä sidosryhmilleen ja tiedottaa alan muutoksista jäsenyrityksilleen.

Haemme henkilöä, jolla on näkemystä ympäristötoimialasta sekä tahtoa ja halua toimialan aktiiviseen kehittämiseen. Aktiivisen verkostoissa tapahtuvan vaikuttamistyön lisäksi toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu edelläkävijänä seurata alan kehitysnäkymiä ja tiedottaa niistä jäsenistölle ja sidosryhmille.

Tehtävässä onnistuaksesi Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta yrityksissä ja elinkeinoelämän verkostoissa työskentelystä sekä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Odotamme myös, että Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja osaat kommunikoida sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi. Jos lisäksi omaat hyviä yhteiskuntasuhteita ja ympäristölainsäädännön tuntemusta, katsotaan se eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ympäristötoimialan kehittämiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.1.2014 mennessä sähköpostilla:sari.lahtinen@ekokem.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Timo Piekkari puh. 050 600 40 ja varapuheenjohtaja Jorma Mikkonen puh. 0500 453 454.

 

YTP on Kemianteollisuus ry:n jäsenyhdistys.

http://ytpliitto.fi/

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa noin 35 000 henkilöä.