Hyppää sisältöön

Nestori Lautanalasta Kemianteollisuus ry:n Kesäkatalyytti #3

Nestori Lautanala on valittu Kemianteollisuus ry:n vuoden 2019 kesäkatalyytiksi. Nestori opiskelee Aalto-yliopistossa Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa. Nestorille on Kemianteollisuus ry jo tuttu, sillä hän on toiminut nuorisopaneelin jäsenenä sen alusta lähtien, yli viisi vuotta. Nestori on myös vastannut kemianteollisuuden talven fuksikampanjasta.

”Fuksikampanjassa kiersin kaikkiaan 16 yliopistoa ja korkeakoulua ympäri Suomen. Kampanja tavoitti lähes 800 uutta kemian tai sen lähialojen opiskelijaa. Voin sanoa, että olen aika lähellä kemianteollisuuden ja opiskelijoiden rajapintaa”, Nestori toteaa.

Kesäkatalyytti on Kemianteollisuus ry:n kesätyöntekijä, joka tekee monipuolisesti erilaisia viestintään ja vaikuttamiseen liittyviä töitä. Tavoitteena on tutustuttaa katalyytti laajasti kemianteollisuuden alaan ja yrityksiin. Kesäkatalyytti toimii usean eri henkilön ohjauksessa ja saa siten näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Tehtävä on sovittu ajalle 13.5.-23.8.2019.

Seuraa kesäkatalyyttia somessa #kesäkatalyytti!