Hyppää sisältöön

Nesteen Peter Vanacker: Me välitämme, olemme rohkeita ja teemme yhteistyötä

Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker kirjoittaa blogissaan yhtiön reagoimisesta koronaviruspandemiaan. Nesteellä käärittiin hihat, tehtiin jo aikaisessa vaiheessa vaikeitakin päätöksiä ja valmistautuduttiin suuriin muutoksiin.
”Taistelemme. Emme pakene, emmekä lamaannu.”

Blogissaan Vanacker käy läpi pandemiakriisin alkua, varautumista ja huolellista pohjatyötä, valmiutta ja kykyä tehdä nopealla aikataululla vaikeitakin päätöksiä. 

Neste uudisti hiljattain arvojaan: me välitämme, olemme rohkeita ja teemme yhteistyötä. Nyt arvoja ja yrityskulttuuria testataan. Vanacker nostaa esille yritysten yhteistyöhankkeen, jolla pyritään  kaksinkertaistamaan Suomessa tehtävien koronavirustestien määrä lennättämällä virusnäytteitä Etelä-Koreaan. Yhteistyöllä kevennetään julkisen sektorin taakkaa ja nopeutetaan koko yhteiskunnan toipumista.

”Meillä täytyy myös olla rohkeutta katsoa kriisiä pidemmälle ja luoda visio koronan jälkeisestä maailmasta. Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa viisaampaa ja vastuullisempaa taloutta ja yhteiskuntaa. Nyt on aika suunnitella tuota visiota.”

Lue Peter Vanackerin blogikirjoitus Nesteen kotisivulla.