Hyppää sisältöön

Neste Oilin Lars Peter Lindfors on vuoden 2014 Teknologiajohtaja

Vuoden 2014 teknologiajohtajaksi on valittu Neste Oil Oyj:n teknologiajohtaja Lars Peter Lindfors. Tekniikan Akatemia TAF jakaa palkinnon tunnustuksena teknologiajohtajalle, joka on työllään vaikuttanut yrityksensä teknologiakyvykkyyteen ja kasvumahdollisuuksiin, toimii inspiroivana johtajana sekä vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnallisissa verkostoissa.

Vuoden teknologiajohtaja-palkinto jaetaan nyt neljättä kertaa. Tällä kierroksella ehdolla oli kaikkiaan 17 teknologiajohtajaa eri toimialoilta. Tuomariston puheenjohtajan Yrjö Neuvon mukaan tänä vuonna kriteereissä painotettiin erityisesti kestävää kehitystä.

”Lindfors on mittavan Neste-uransa huipentumaksi vienyt loppuun pitkän ja haastavan uusiutuvan projektin, jonka varrella on ollut riskejä ja vastoinkäymisiäkin, mutta määrätietoisen työn ansiosta Neste Oilin on nyt mahdollista tehdä biojätteistä ja uusituvasta raaka-aineesta uusiutuvaa dieseliä kannattavasti. Biotalous on kasvanut tärkeään rooliin niin Neste Oilin, Suomen kuin koko maailmankin mittakaavassa”, Yrjö Neuvo toteaa.

Katso lisää Tekniikan Akatemian tiedotteesta 16.1.2014

 

Lisätiedot:

Lars-Peter Lindfors
Teknologiajohtaja, Neste Oil
Puh. 050 458 3605

Yrjö Neuvo
Tuomariston puheenjohtaja, Tekniikan Akatemia
puh. 0400 740 300