Hyppää sisältöön

Neste jälleen kerran Dow Jonesin vastuullisimpien yritysten listalla

Neste on maailman vastuullisimpien yritysten joukossa Dow Jonesin DJSI World- ja DJSI Europe -indekseissä. Toimialan parhaat pisteet Neste saavutti ilmastostrategiasta, ympäristöraportoinnista ja vesiriskeistä.

Dow Jonesin vastuullisuusindeksien arvioinnissa keskitytään pitkän aikavälin suoritusta kuvaaviin indikaattoreihin, jotka kattavat taloudellisia, ympäristö- ja sosiaalisia mittareita. 13.9. julkistetut indeksit koskevat suorituksia vuonna 2017. 

Neste on jälleen kerran – 12. kerran peräkkäin – maailman vastuullisimpien yritysten joukossa Dow Jonesin DJSI World- ja DJSI Europe -indekseissä. Nesteen vastuullisuussuoritus parani vuodesta 2016. Toimialan parhaat pisteet ilmastostrategiasta, ympäristöraportoinnista sekä vesiriskeistä mahdollistivat Nesteen sijoitukset parhaiden joukkoon.

Nesteen tiedotteessa vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Simo Honkanen.sanoo yhtiön keskittyneen vuonna 2017 vaikutukseltaan positiivisen ilmastokädenjäljen maksimoimiseen.  Tämä on vaatinut keskittymistä kiertotalouden edistämiseen. Uusiutuvat tuotteet valmistetaan pääasiassa jäte- ja tähdeperäisistä rasvoista ja öljyistä. Muovijätteiden soveltuvuutta perinteisen öljynjalostuksen je kemianteollisuuden raaka-aineena kartoitetaan parhaillaan. 

Lue lisää Nesteen tiedotteessa.