Hyppää sisältöön

Muoviteollisuuden putkijaosto isännöi eurooppalaista kokousta

Euroopan muoviputkien valmistajien järjestö TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association) pitää työryhmänsä WG CEST kokouksen Helsingissä 5.-6.5.2015. Kokous on esimakua vuonna 2016 pidettävään tilaisuuteen.

Muoviteollisuus ry:n asiamies Kari Kuivalainen toimii TEPPFAn kokouksen vastuullisena järjestäjänä. Hän sanoo kokouksen edustajien olevan läpileikkaus muoviputkia valmistavista yrityksistä ja alan järjestöistä.

– TEPPFAn jäsenet ovat kansallisia järjestöjä ja monikansallisia suuryrityksiä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 12 miljardia euroa. Edunvalvontajärjestönä TEPPFA vaikuttaa lukuisiin muoviputkialan kannalta tärkeisiin asioihin, kuten standardisointiin, ympäristö-, terveys-  ja turvallisuusasioihin ja viestintään. Esimerkkinä TEPPFAn toiminnasta voi mainita vaikka erilaisten viemärien standardisointityön ja aloitteet muovien kierrätykseen.

Nyt pidettävä kokous toimii hyvänä harjoituksena tulevaan.

– Toukokuussa 2016 Helsingissä pidetään paljon isompi CEN TC 155:n kokous. Nämä tilaisuudet toimivat myös erinomaisena verkostoitumismahdollisuutena suomalaisille muoviputkialan toimijoille, sanoo Kuivalainen.