Hyppää sisältöön

Monimuotoisuudesta yritysten kasvun vauhdittaja

Helsingin seudun kauppakamari, Keskuskauppakamari ja työ- ja elinkeinoministeriö käynnistävät Menestyvä monikulttuurinen yritys -kampanjan, jossa tuodaan esiin ja palkitaan monikulttuurisuudessa ja kansainvälistymisessä menestyneitä yrityksiä.

– Monikulttuurinen työvoima voi olla todellinen kilpailuetu yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa tai tähdätä kansainvälisille markkinoille. Menestyvä monikulttuurinen yritys -kampanjan tarkoituksena on herätellä yhteiskuntaa tunnistamaan monikulttuurisuuden hyötyjä ja yrityksiä kehittämään omia erilaisuuden kohtaamisvalmiuksiaan, Skanska Oy:n henkilöstöjohtaja ja tuomariston puheenjohtaja Kirsi Mettälä sanoo.

– Työ- ja elinkeinoministeriö haluaa Menestyvä monikulttuurinen yritys -kampanjaan osallistumalla kannustaa yrityksiä kehittämään rohkeasti monimuotoista työelämää. Monimuotoisuus synnyttää uusia innovaatioita ja yrityksiä. Teemme työ- ja elinkeinoministeriössä töitä sen eteen, että tulevaisuudessa yritysten olisi yhä helpompi löytää kansainvälisiä osaajia kasvunsa edistäjiksi, kansliapäällikkö Jari Gustafsson kertoo.

Lue koko tiedote työ- ja elinkeinoministeriön sivulla.