Hyppää sisältöön

Minna Etu-Seppälä Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtajaksi

Varatuomari, LL.M. Minna Etu-Seppälä on nimitetty Kemianteollisuus ry:n työmarkkinatoiminnasta ja koulutuspolitiikasta vastaavaksi johtajaksi. Minna aloittaa tehtävässä 15.5.2019.

Minna Etu-Seppälä työskentelee tällä hetkellä Palvelualojen Työnantajat Palta ry:ssä työmarkkinapäällikkönä. Minnalla on lähes 20 vuoden kokemus työmarkkina-asioista keskusjärjestö-, liitto- ja yritystasolla. Minna on työskennellyt Paltan lisäksi muuan muassa EK:ssa, Teknologiateollisuudessa, Suomen Varustamoissa ja Neste Shippingillä.

”Minnan monipuolinen osaaminen ja työkokemus myös yrityspuolelta erilaisista neuvotteluista, monista työehtosopimuksista, yritysten neuvonnasta, kouluttamisesta, EU- ja kotimaisesta edunvalvonnasta, sekä paikallisesta sopimisesta ovat erinomainen tausta uudelle työmarkkinajohtajallemme”, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

”Otan innostuneena uuden tehtävän vastaan. On hienoa päästä mukaan kestävän kehityksen mahdollistavalle ja Suomen keskeiselle vientialalle”, Minna Etu-Seppälä sanoo.

”Työelämä ja yritysten toimintaympäristön haasteet muuttuvat, ja tähän on tärkeä eri osapuolten pystyä yhdessä ennakoiden vastaamaan. Uskon, että kokemukseni yhteistyöstä ja paikallisesta sopimisesta eri aloilta luovat hyvää pohjaa yhteistyölle ja kehittämiselle myös kemianteollisuudessa”, Minna jatkaa.

 

Lisätiedot

Kemianteollisuus ry
Mika Aalto, toimitusjohtaja, mika.aalto@kemianteollisuus.fi, 050 438 9247

Minna Etu-Seppälä, 040 778 0182

Kuvia Minna Etu-Seppälästä (Kemianteollisuus ry:n kuvapankki, henkilöstö):
https://kemianteollisuus.studio.crasman.fi/bank/julkinen_mediapankki/henkilosto

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.