Hyppää sisältöön

Miira Kaukolinna työmarkkinajuristiksi Kemianteollisuuden Työelämä-tiimiin

Oikeustieteen kandidaatti Miira Kaukolinna on nimitetty asiantuntijaksi Kemianteollisuus ry:n Työelämä-tiimiin 2.1.2022 alkaen.

Miiralla on lähes kahdenkymmenen vuoden työkokemus työmarkkinalakimiehen tehtävistä eri työnantajaliitoissa. Kemianteollisuus ry:hyn hän siirtyy Sivistystyönantajat ry:n työmarkkinalakimiehen tehtävistä. Aiemmin Miira on työskennellyt Metsäteollisuus ry:ssä, Teknologiateollisuus ry:ssä, Infra ry:ssä ja Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitossa.

– Miiralla on erinomaista kokemusta erilaisista työaikajärjestelyistä, paikallisesta sopimisesta, työehtosopimusneuvotteluista ja myös oikeudenkäyntien hoitamisesta teollisuuden toimialoilla. Hän on loistava vahvistus tiimiimme varsinkin, kun panostamme jatkossa entistä enemmän paikallisen sopimisen eteenpäin menemiseen sekä joustavien työaikojen käyttöönottoon yrityksissä, sanoo Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä.

– Otan erittäin innostuneena ja motivoituneena vastaan työmarkkinajuristin tehtävän Kemianteollisuus ry:n Työelämä-tiimissä. Uskon, että pitkästä kokemuksestani teollisuuden työnantajaliittojen palveluksessa on etua myös uudessa tehtävässäni, sanoo Miira Kaukolinna.