Hyppää sisältöön

Miika Valtonen: Hei kesätyöntekijä, kerro työstäsi ja voita SUP-lauta!

Hei sinä kemianteollisuuden yrityksessä työskentelevä kesätyöntekijä tai harjoittelija, nyt sinulla on oiva tilaisuus kertoa työpaikkasi positiivisesta yhteishengestä ja omista henkilökohtaisista onnistumisen kokemuksistasi kesätyössäsi! Kemianteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro ry järjestävät yhteistyössä tänä kesänä Tarinoita positiivisesta yhteishengestä -kilpailu kesätyöntekijöille ja harjoittelijoille –tarinakilpailun, johon kaikki Kemianteollisuus ry:n jäsenyritysten kesätyöntekijät ja harjoittelijat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan.

Mielestäni tämä on tärkeä ja erityislaatuinen mahdollisuus jokaiselle jäsenyrityksemme kesätyöntekijälle ja harjoittelijalle tuoda esiin omia positiivisia kokemuksiaan yhteistyöstä ja yhteen hiileen puhaltamisesta omilla työpaikoillaan. Tarinakilpailu on myös kesätyöntekijälle tai harjoittelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus ilmaista oman vuoron työkavereilla oma kiitollisuutensa ja arvostuksensa heidän tarjoamastaan avusta. Kilpailuun voi osallistua kertomalla esimerkiksi kesän aikana luomistaan uusista toiminta- ja työmenetelmistä, jotka ovat tehostaneet tuotannon prosessia/prosesseja.

Kannustankin jokaista jäsenyrityksemme kesätyöntekijää ja harjoittelijaa osallistumaan tarinakilpailuun. Tarinoidenne kautta voitte tuoda esille ja korostaa sitä, kuinka tärkeässä asemassa ja roolissa sekä työntekijöiden keskinäinen että työntekijöiden ja työnantajien edustajien välinen positiivinen ja kannustava yhteishenki työpaikoilla on.

Lisätietoja Kemianteollisuus ry:n ja Ammattiliitto Pro ry:n yhteistyönä järjestämästä tarinakilpailusta on löydettävissä täällä