Hyppää sisältöön

Lassila & Tikanojan IndustryHack Hackathon etsii uusia digitaalisia kierrätysratkaisuja

Kierrätysprosesseja tarkastellaan tuorein silmin. Tapahtumaan voi hakea nyt.

Lassila & Tikanojan tavoite on palauttaa kaikki jäte uusiokäyttöön. Tähän tähtää myös 25.-27.9.2015 järjestettävä IndustryHack Hackathon. Se etsii uusia, ennakkoluulottomia tapoja kehittää kierrätysprosesseja. 

IndustryHack Hackathon alkaa tutustumisella Keravalla Suomen suurimpaan kierrätyslaitokseen. Tämän jälkeen osallistujat siirtyvät Tuusulan Gustavelundiin työstämään omia ajatuksiaan. Lassila & Tikanojan asiantuntijat ovat tiimien tukena koko viikonlopun. 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 2-3 hengen tiimeinä. Tapahtumasta syntyvät palvelut ja sovellukset voivat liittyä esimerkiksi kierrätyspalveluiden luomiseen kuluttajalle, tiedon keräämiseen ja analysointiin tai vaikkapa prosessien optimointiin. Tapahtuman lopuksi joukkueet esittelevät ideansa, ja paras innovaatio palkitaan 1 500 eurolla. IndustryHack Hackathon on suora jatko Lassila & Tikanojan keväällä 2015 järjestämälle, hyvän vastaanoton saaneelle start up-illalle. 

Industry Hack Hackathoniin voi hakea 31.8.2015 asti osoitteessa www.industryhack.com , josta löytyy myös paljon lisätietoa tapahtumasta. 

Lisätietoja

www.industryhack.com

Lassila & Tikanoja 

Twitter: #HackTheRecycling