Hyppää sisältöön

Lassila & Tikanojalla halu tehdä työnsä hyvin painaa rekrytoinnissa

Lassila & Tikanojan rekrytoinnissa korostuvat hyvä palveluasenne ja huolellisuus, ovat sitten kyseessä kantaväestöön kuuluvat tai maahanmuuttotaustaiset henkilöt. Tärkeintä on halu tehdä työnsä hyvin.

Lassila & Tikanojan liiketoiminta on jaettu neljään palvelutoimialaan: ympäristö-, teollisuus- ja kiinteistöpalveluihin ja uusiutuviin energialähteisiin. Maahanmuuttotaustaiset henkilöt ovat yhtiössä tärkeässä osassa. Kaikkiaan L&T:n henkilöstöstä noin 16 %:lla on ulkomaalaistausta. Pääkaupunkiseudun siivousyksiköissä ulkomaalaistaustaisia on jopa 50 %.

– Rekrytointiprosessimme on ihan kaikille sama. Korostamme rekrytoinnissa hyvää palveluasennetta, huolellisuutta ja mahdollista aiempaa palvelupuolen kokemusta. Pitää myös osata joko suomea tai englantia, tehtävästä riippuen, sanoo henkilöstöjohtaja Kirsi Matero.

– Suomessa on tällä hetkellä työvoiman kohtaanto-ongelma: suomalaiset eivät aina hakeudu tarjolla oleviin siivousalan tehtäviin. Toisaalta työttömyyttä on nyt paljon, eli työn tarjonta ja kysyntä eivät kohtaa.

– Tarvitsemme maahanmuuttajia, ehdottomasti. Aktiivisille, ahkerille ja palveluhenkisille työntekijöille on meillä aina kysyntää, sanoo Kirsi Matero. 

Lisätietoja

www.lassila-tikanoja.fi