Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden työmarkkina- ja talouskatsausinfo 16.9.2016 klo 9.00

Kemianteollisuus pääsi ensimmäisenä maaliin kilpailukykyneuvotteluissa. Seuraavaksi katse kääntyy uuden vientivetoisen työmarkkinamallin rakentamiseen.

Miltä työmarkkinasyksy näyttää Kemianteollisuudessa? Miten öljy keikuttaa numeroita? Missä Kemianteollisuudessa mennään ja mitä numeroiden taustat kertovat? Tervetuloa kemianteollisuuden infoon perjantaina 16.9.2016 klo 9.00–10.00.

Tilaisuutta isännöi Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä ja työmarkkina-asioista vastaava johtaja Jyrki Hollmén.

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään torstaina 15.9.2016 Kemianteollisuuden viestintään Susanna Aaltoselle:susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!
Kemianteollisuus ry

 

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Slideshare:www.slideshare.net/Kemianteollisuusry

Linkedin:http://bit.ly/1g4vUbs 

Tilaa uutiskirje:http://bit.ly/1Mk0cTq  

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on viidennes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 34 000 henkilöä.

Kemianteollisuus investoi Suomeen vuositasolla noin miljardi euroa ja on säilyttänyt koko 2000-luvun pääomatasonsa. T&K investoinnit ovat kasvaneet noin 400 miljoonan vuositasoon. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.