Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden työmarkkina- ja talouskatsausinfo 15.6.2017 klo 10.00

Missä Kemianteollisuudessa mennään ja mitä numeroiden taustat kertovat? Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon torstaina 15.6.2017 klo 10.00–11.00.

Tilaisuutta isännöivät Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä, työmarkkina-asioista vastaava johtaja Jyrki Hollmén sekä viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Susanna Aaltonen.

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään keskiviikkona 14.6.2017 Kemianteollisuuden viestintään Susanna Aaltoselle: susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kemianteollisuus ry

 

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus investoi Suomeen vuositasolla noin miljardi euroa ja on säilyttänyt koko 2000-luvun pääomatasonsa. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.