Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden toimialakatsaus 3.3.2021 klo 9

Tässä infossa kuulet talouslukujen lisäksi tuoreen koronayrityskyselymme tulokset. Mikä aihe tai näkökulma pitäisi yritysjohtajien mielestä nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun? Mitä mieltä he ovat EU:n elvytyspaketista? Mikä on Brexitin vaikutus? Mitä hallituksen tulisi tehdä työllisyyden parantamiseksi ja miltä tuleva vuosi näyttää?

Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon keskiviikkona 3.3.2021 klo 9.00–10.00. Katsauksen pitää Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto. Mukana kommentoimassa ja keskustelemassa johtaja Susanna Aaltonen (Viestintä), johtaja Minna Etu-Seppälä (Työelämä) sekä johtaja Sami Nikander (Vastuullisuus).

Paikka: Teams (kutsulinkki lähetään ilmoittautuneille)

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 2.3.2021 Matti Laurilalle, matti.laurila@kemianteollisuus.fi tai 040 501 0521.

Ps. Kun ilmoitat osallistumisestasi viimeistään 1.3. klo 14.00, tarjoilut hoituvat Woltin kautta.

Lämpimästi tervetuloa Teams-brunchille!

Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.