Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden toimialakatsaus 19.9.2017 klo 9.00

Suomen talous on päässyt kasvuun kiinni. Miten tämä näkyy kemianteollisuudessa ja mistä kasvueväät jatkossa? Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon tiistaina 19.9.2017 klo 10.00–11.00.

Tilaisuudessa mukana Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä, viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Susanna Aaltonen sekä koulutuspolitiikan asiantuntija Jussi-Pekka Rode.

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään maanantaina 18.9.2017 Susanna Aaltoselle, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!
Kemianteollisuus ry

 

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry

Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

 

 

 

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus investoi Suomeen vuositasolla noin miljardi euroa ja on säilyttänyt koko 2000-luvun pääomatasonsa. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.