Hyppää sisältöön

Kokkola Material Week 27.10.–1.11.2018

Kansainvälinen konferenssi Kokkola Material Week keskittyy tänä vuonna maaperän aarteiden tuotteistamiseen.

Kokkola Material Weekillä on melkoisen runsas ohjelma. Viikon aloittaa jo lauantaina 27.10. tutustuminen Pohjois-Euroopan suurimpaan epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymään Kokkola Industrial Parkiin. Lauantaina voi myös tutustua kauppakeskus Chydeniassa mm. kiviklinikkaan, sähköautoon, robotiikkaan ja lisätyn todellisuuden demoihin.

Maanantaina 29.10  Kokkolan kaupungintalolla avajaisseminaarin teema on Akut, patterit ja biomassat – kohti hiilineutraalia Suomea. kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajan Mika Aallon esitys on klo 13.50 – 14.20. 

Tiistaina 30.10. Kokkolan kaupungintalon seminaarissa aihe on  GeoKokkola – Kaivostoiminnan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset merkitykset. Keskiviikkona 31.10. Kokkolan kaupungintalon englanninkielisen seminaarin aihe on BioKokkola – High Value End Products from Forest Biomass.

Torstaina 1.11. seminaarit jatkuvat Kokkolan kaupungintalolla. Teema on ReKokkola – teollisuuspuisto kiertotalouden mahdollistajana. kemianteollisuus ry:n osaamisen ja vetovoiman asiantuntijan Anni Siltasen esitys Vientiteollisuus tarvitsee LUMA-osaajia on klo 12.45 – 13.10. Samana iltana järjestetään kaivosteollisuuteen keskittyvä verkostoitumistapahtuma Kokkolan kaupungintalolla. 

Lue lisää Kokkola Material Weekistä.