Hyppää sisältöön

Kiilto lanseeraa palonestoratkaisuja PacTec-messuilla toukokuussa

Kiilto on kehittänyt palonestoaineita yliopistoyhteistyössä vuodesta 2015 alkaen. Toukokuun lopussa yhtiö lanseeraa osana uutta Fireproof-tuoteperhettä suunniteltuja paperi- ja pakkausteollisuuden palonestoratkaisujaan PacTec-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Ratkaisujen pohja on Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon 2016 saaneissa Åbo Akademin kehittämissä palonestoaineissa.

Åbo Akademin Kemiantekniikan laitoksella innovoidut, ympäristölle ja terveydelle turvalliset ja halogeenivapaat palonestoaineet ovat herättäneet laajaa kansainvälistä kiinnostusta. Innovaatio sai Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon vuonna 2016, ja aineita on ahkerasti testattu eri teollisuudenaloilla. 

Kiilto on panostanut vahvasti palonestoaineiden kysynnän kasvuun. Se on koonnut tuotekehitystiimin luomaan asiakkailleen tehokkaita ja turvallisia palonestoratkaisuja. Kiillon tiedotteen mukaan yhtiö keskittyy nyt puun, paperi- ja pakkausteollisuuden sekä eristeiden ja suodatinmateriaalien palonestoon. 

Kiilto lanseeraa palonestoratkaisujaan 29.-31.5.2018 Helsngin Messukeskuksessa pakkaavan teollisuuden PacTec-messuilla. 

Lue lisää Kiillon tiedotteessa. 

Kemianteollisuus palkitsee alan toimijoita joka toinen vuosi jaettavalla Innovaatiopalkinnolla. Palkinnolla  kannustetaan yrityksissä, yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa toimivia tutkimus- ja tuotekehitysryhmiä uusien kemiallisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen. Lue lisää Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnosta 2016, jolloin palkittiin Äbo Akademin tutkimusryhmä ja UPM. 

Lue lisää Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnosta 2018.