Hyppää sisältöön

Kiilto Familyn työhyvinvointi ja -turvallisuus kiinnostavat yrityksiä

Kiilto on viime vuosina useasti palkittu henkilöstönsä työhyvinvoinnista ja -turvallisuudesta. Tämä on herättänyt kiinnostusta muissakin yrityksissä ja organisaatioissa. Kiilto jakaa kokemuksiaan ja oppejaan auliisti.

Liimojen ja liimoihin liittyvien tuotteiden kehittäjä, perheyritys Kiilto valittiin Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi vuonna 2016. Vuonna 2017 Kiiilto oli yksi Suomen innostavimpia työpaikkoja. Henkilöstön hyvinvointimittauksissa Kiilto sijoittuu erinomaisesti. Monia  kiinnostaa, miten Kiilto onnistuu työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden kehittämisessä.

Kiilto jakaa tätä tietoa mielellään. Kiillon tuotantotiloissa Lempäälässä käy runsaasti vieraita tutustumassa yhtiön työhyvinvointi- ja turvallisuustoimintoihin. 

Kiilto Familyn systemaattinen työhyvinvointiohjelma kattaa liikkumisen, toimintakyvyn merkityksen ja työyhteisön turvallisuuden lisäksi johtamisen ja osaamisen kehittämisen. Vuosi 2018 on Kiillolla kehittävien kokeilujen vuosi, jolloin ylitetään 500 toimintatapojen uusimiseen tähtäävän toimenpiteen rajapyykki.

Lue Kiillon tiedote.