Hyppää sisältöön

Kesäkatalyytiksi Kemianteollisuuteen!

Etsimme historian kuudetta kesäkatalyyttiä − kesätyöntekijää Kemianteollisuuteen Etelärantaan. Tässä työssä pääset vaikuttamaan, teet viestintäpainotteisia töitä ja tutustut yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista.

Kemianteollisuus ry etsii kesäkatalyyttiä

Kesäkatalyytti on viestinnän ja vaikuttamisen kesätyöntekijä, joka tekee monipuolisesti usean eri henkilön ohjauksessa viestintään, tapahtumajärjestämiseen ja toimistotöihin liittyviä tehtäviä. Työhön voi kuulua myös erilaisten aineistojen valmistelua ja pieniä projekteja.

Kesäkatalyytti vastaa esimerkiksi Kesä kemiassa -blogisarjan koordinoimisesta. Sarjaa on julkaistu verkkosivuillamme ja Instagramissa. Tänä vuonna suunnittelemme uutta kanavavaltausta TikTokiin.

Haluamme tarjota mahdollisimman monelle nuorelle mahdollisuuden kesätöihin, ja siksi palkkaamme joka kesä uuden katalyytin, oli edellinen kuinka timanttinen tahansa.

Etsimämme kesäkatalyytti: 
Opiskelee yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.
On kiinnostunut viestinnästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, yrityksistä ja yhteiskunnasta.
Tekee juttuja, tuottaa sisältöjä ja tapahtumia, selvittää asioita ja kokoaa tausta-aineistoja.
Hallitsee toimistotyökalut (Word, Excel, Power Point) ja käyttää sosiaalista mediaa.
On aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta.
Pitää tiimityöskentelystä ja ihmisten kanssa yhdessä tekemisestä.

Tarjoamme kehittävän kesätyökokemuksen hyvässä porukassa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Lisätiedot

Viestintäjohtaja Juha Vainio, juha.vainio@kemianteollisuus.fi, puh. 040 688 2609

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Kesätyötä voi tehdä myös etänä, jos koronatilanne niin vaatii.

Tehtävän kesto on 2−3 kuukautta, ja sen ajoitus ja kesto sovitaan tarkemmin yhdessä kesäkatalyytin kanssa. Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 7.2.2022 mennessä osoitteeseen: rekry@kemianteollisuus.fi

Kemia luo kestävää kasvua ja hyvinvointia. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.