Hyppää sisältöön

Kesäkatalyytiksi Kemianteollisuuteen

Etsimme jälleen kesäkatalyyttiä − kesätyöntekijää Kemianteollisuus ry:n toimistolle Etelärantaan. Tässä työssä pääset sananmukaisesti näköalapaikalle, teet viestintäpainotteisia toimistotöitä ja tutustut yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

 Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuuden liikevaihto on 20 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta lähes 100 000 henkilöä.

 Kemianteollisuus ry etsii kesäkatalyyttiä

Kesäkatalyytti on kesätyöntekijä, joka tekee monipuolisesti usean eri henkilön ohjauksessa viestintään, tiedonhankintaan ja toimistotöihin liittyviä tehtäviä. Tutustut alan yrityksiin, teet juttuja kemianteollisuuden kesätyöntekijöistä ja kerrot aktiivisesti somessa kokemuksistasi.

Tehtävä on jatkoa kesällä 2017 alkaneelle Kemianteollisuuden kesäkatalyyttien sarjalle. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle nuorelle mahdollisuuden kesätöihin, ja siksi palkkaamme joka kesä uuden katalyytin, oli edellinen kuinka timanttinen tahansa.

Etsimämme kesäkatalyytti

  • Opiskelee yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa
  • On kiinnostunut viestinnästä, vaikuttamisesta, yrityksistä ja yhteiskunnasta
  • Tekee juttuja, tuottaa sisältöjä, kokoaa tausta-aineistoja ja selvittää asioita
  • Hallitsee perustoimistotyökalut (Word, Excel, Power Point) ja somen
  • On aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta

Tarjoamme kehittävän kesätyökokemuksen hyvässä porukassa. Saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Timo Leppä, timo.leppa@kemianteollisuus.fi, puh. 050 301 6800.

Kemianteollisuus ry on palkittu kahtena vuotena peräkkäin Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Tehtävän kesto on 2−3 kuukautta, ja sen ajoitus ja kesto sovitaan tarkemmin yhdessä kesäkatalyytin kanssa. Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 5.3.2018 mennessä osoitteeseen: timo.leppa@kemianteollisuus.fi

Twitter
Linkedin
Facebook
Instagram
kemianteollisuus.fi