Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus tarjoaa tänäkin kesänä huippumielenkiintoisia kesätöitä – hae mukaan tulevaisuuden alalle!

Monet jäsenyrityksemme ovat jo avanneet kesätyöhakunsa.

Etsitkö kesätyöpaikkaa omalta alaltasi? Tai oletko kenties kiinnostunut kokeilemaan kesätyötä oman alasi ulkopuolella? Hae kesätöihin kemianteollisuuteen!

Kemianteollisuus on kansainvälinen ala, jossa on kilpailukykyinen palkka ja monipuoliset etenemismahdollisuudet. Tänä kesänä alalla aukeaa tuhansia kesätyöpaikkoja, jotka avaavat mahdollisuuksia monenlaisiin urapolkuihin Suomessa ja maailmalla. Kesätyö on myös rento tapa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia tuttavuuksia! Kannattaa muistaa, että myös harjoittelun tai opinnäytetyön voi usein tehdä yrityksessä. Kemianteollisuudessa on erilaisia kesätyö-, Tutustu työelämään ja tienaa sekä TET-paikkoja niin peruskoululaisille, lukiolaisille, ammatillisille osaajille kuin korkeakouluopiskelijoillekin.

Jäsenyrityksissämme työskennelleet nuoret ovat päässeet työskentelemään hyvin erilaisissa työtehtävissä. Osa on työskennellyt tehdasolosuhteissa valmistamassa kemianteollisuuden tuotteita, osa tehnyt tutkimustyötä, osa päässyt asiakaspalvelutyöhön, osa työskentelemään myynnin ja osa viestinnän kanssa. Yksi asiayhdisti kaikkia kesätöitä: niissä katsottiin tulevaisuuteen ja kehitettiin ratkaisuja, joilla rakentaa parempaa ja ilmastoystävällisempää tulevaisuutta. Voit tutustua korkeakoulujen kesätyöntekijöiden kokemuksiin täällä.

Päivitämme aktiivisesti tietoa jäsenyritystemme avoimia kesätyöpaikkoja verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanavillemme. Tule mukaan mahtavaan kesätyöjoukkoomme!