Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry:n sähköposti, Twitter, Linkedin ja uutiskirjeet

Sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi@kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus ry:n sähköpostit vaihtuivat marraskuussa 2013 muotoon etunimi.sukunimi@kemianteollisuus.fi. Puolen vuoden rinnakkaiselon jälkeen vanha chemind.fi -päätteinen sähköpostiosoite on poistettu käytöstä. Varmistathan, että käytössäsi on uusi sähköpostiosoitteemme.

Tilaa tiedotteet, uutiset, kannanotot ja puheenvuorot omaan sähköpostiin

Kemianteollisuus ry julkaisee kotisivuillaan osoitteessa kemianteollisuus.fi tiedotteita, uutisia, kannanottoja ja puheenvuoroja. Pysy ajan tasalla ja tilaa kooste omaan sähköpostiisi osoitteessa http://www.kemianteollisuus.fi/fi/tietoa-alasta/mediapalvelu/tilaa-sahkopostiin/

Kemianteollisuus Twitterissä ja Linkedinissä

Kemianteollisuus twiittaa kemianteollisuuteen ja kemiaan liittyen osoitteesta https://twitter.com/Kemianteollisuu. Ja kemiahan on osa hyvää elämää, ei ole elämää ilman kemiaa!

Linkedinissä kerromme kemian alaan liittyvistä tapahtumista, avoimista työpaikoista ja henkilöuutisista osoitteessa: https://www.linkedin.com/company/the-chemical-industry-federation-of-finland.

Tule mukaan seuraajaksi, kommentoijaksi, tykkääjäksi ja uudelleen twiittaajaksi!

Lisätiedot

Kemianteollisuus ry:n viestintä

Susanna Aaltonen, 040 593 4221, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi

Anna Huovinen, 040 742 2851, anna.huovinen@kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa noin 35 000 henkilöä.

Kemia – osa hyvää elämää