Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry koko viikon SuomiAreenalla

Oletko Porissa? Niin mekin! Kemianteollisuus on SuomiAreenalla Porissa koko viikon 16.-20.7.2018 Kansalaistorilla osana Resposible Care -ohjelmaa yhteistyössä Tukesin, Opetushallituksen, Työturvallisuuskeskuksen ja Sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osaston kanssa.

SuomiAreenan kävijät voivat testata oman turvallisuusosaamisensa kansalaistorin #Turvallisuustehtävä-teltalla koko viikon ajan. Löydät teltan keskeltä Porin Kauppatoria. Tervetuloa!

Puuvillan kauppakeskuksen lavalla nähdään torstaina 19.7. klo 13-14 #Turvallisuustehtävä-kilpailu. Kisassa testataan, miten joukkueet selviävät arjen turvallisuushaasteista ja pohditaan, mitä turvallisuusosaamisen vahvistamiseksi pitäisi tehdä. Teemoina muun muassa verkkokaupan vaarat, työturvallisuus ja nuorten turvallisuusosaaminen.

Kisaamassa ja keskustelemassa:

  • toimittaja Riku Rantala
  • koomikko, kehitysjohtaja Lotta Backlund
  • Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen
  • Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä
  • Stora Enson talousjohtaja ja Suomen maajohtaja Seppo Parvi
  • ammatillisen koulutuksen asiantuntija Jasmina Khabbal

Kilpailun juontaa uutisankkuri Peter Nyman.

 

 


#Turvallisuustehtävä-yhteistyössä ovat mukana Opetushallitus, kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelma (Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt ry), Stora Enso, Työturvallisuuskeskus, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osasto.

Lisätietoja

Anni Siltanen
asiantuntija, osaaminen ja vetovoima
anni.siltanen@kemianteollisuus.fi 
puh. 044 562 5991