Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry ja Suomen Bioteollisuus ry ChemBio Finland 2013-messuilla kemianteollisuuden yhteisosastolla 6d81

Tervetuloa tutustumaan kemianteollisuuden työhyvinvointiosastolle 6d81.

Kemian ja bioalan ammattitapahtuma ChemBio Finland järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-.21.3.2013. Ohjelmassa on runsaasti seminaareja, verkostoitumismahdollisuuksia ja laaja näyttely.

Kemianteollisuuden yhteisosasto 6d81 kokoaa yhteen Kemianteollisuus ry:n, Suomen Bioteollisuus ry:n, Chemas Oy:n, Ammattiliitto Pro ry:n, TEAM Teollisuusliittojen ammattiliitto ry:n ja Luonnontieteiden Akateemisten Liitto ry:n. Osaston teema on työhyvinvointi. Teemaan liittyen osastolla etsitään ajatuksia, ideoita ja näkökulmia työhyvinvointiin ja sen edistämiseen. 

Osastolla on useita aktiviteettaja. Kysymme messukävijöiltä, mikä hyvinvoinnissa on tärkeintä tulevaisuudessa – valitse viidestä vaihtoehdosta sinulle tärkein tekijä. Vapaalle ajatuksellekin on paikkansa. Ajatukset ja ehdotukset siitä, mitä tulevaisuuden hyvään työelämään kuuluu, voi lähettää osastolla netin kautta tai tekstiviestillä. ChemBio Finland -messuilta saatavaa palautetta käytetään  hankkeen jatkosuunnittelussa ja työhyvinvoinnin kehittämisessä työpaikoilla. 

Kemianteollisuudessa on herätty huomaamaan, että työhyvinvointi on oleellinen tulevaisuuden menestystekijä. Kemianteollisuuden työmarkkinaosapuolet käynnistivät keväällä 2011 hankkeenHyvää huomenta – Hyvää huomista, jossa etsittiin uusia avauksia työhyvinvointiin. Menestyksellinen hanke on saanut jatkoa, ja vuonna 2013 keskitytään varhaiseen välittämiseen. Hankkeen seminaari Varhainen välittäminen kannattaa pidetään hallisalissa C tiistaina 20.3.2013 klo 13.00-16.00. 

 

ChemBio Finland 2013 

Hyvää huomista – Hyvää humenta hanke