Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee vastuullisuusasiantuntijaa

Kemianteollisuus ry hakee vastuullisuusasiantuntijaa vanhempainvapaan sijaiseksi dynaamiseen vastuullisuustiimiin. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu noin vuoden.

Etsimällämme henkilöltä tulee löytyä rohkeaa ja positiivista ”homma hoituu” -asennetta sekä kykyä luovia erilaisissa verkostoissa. Me puolestamme tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät. Vastaat kemianteollisuuden omaehtoisesta Responsible Care -vastuullisuusohjelman tulosten raportoinnista, sidosryhmäviestinnästä sekä ohjelman edistämisestä. Vastuullasi on myös yritysvastuuseen liittyvä edunvalvonta. Edunvalvonnallisen työsi painopiste on eurooppalaisen ja kotimaisen lainsäädännön kehityksen seurannassa ja siihen vaikuttamisessa. Osa työnkuvaasi on toimia joidenkin kemianteollisuuden ryhmien asiantuntijasihteerinä sekä olla mukana tiimimme muissa tehtävissä. Työhösi kuuluu matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja 1-3 vuoden työkokemus alalta
  • Yritysvastuun ja sen vaatimusten ja raportoinnin tuntemusta (esimerkiksi tuotepolitiikka ja sosiaalinen vastuu)
  • Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • Halua saada asioita aikaan ja työskennellä aktiivisesti sekä oma-aloitteisesti
  • Positiivista palveluasennetta, kykyä inspiroida ja sitouttaa muita sekä toimia osana työyhteisöä

 

Arvostamme

  • Yritystoiminnan ymmärrystä ja kykyä linkittää asiat osaksi laajoja kokonaisuuksia
  • Vastuullisuusraportointityökalujen ja -ohjeistojen sekä ohjelmistojen tuntemusta

Kemianteollisuus ry on palkittu vuosina 2017 ja 2018 Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingin keskustassa, osoitteessa Eteläranta 10.

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa vastuullisuustiimin johtaja Sami Nikander, sami.nikander@kemianteollisuus.fi, puh. 040 567 4413 sekä vastuullisuusasiantuntija Alexandra Peth, alexandra.peth@kemianteollisuus.fi, puh 043 825 9505

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse 28.1.2018 mennessä osoitteella rekry@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”vastuullisuusasiantuntija”.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 35 000 henkilöä.