Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkinalakimiestä

Kemianteollisuus ry neuvottelee 19 eri työehtosopimusta palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkinalakimiehenä osallistut työehtosopimusneuvotteluihin ja niihin liittyviin työryhmiin. Neuvot, koulutat ja autat jäsenyrityksiämme työehtosopimusten tulkinnassa sekä edustat tarvittaessa jäsenyrityksiämme tuomioistuimessa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Ylempi oikeustieteellinen loppututkinto (OTK / OTM)
  • Vähintään 3 vuoden työkokemus
  • Kokemusta työmarkkinatoiminnasta sekä työjuridiikasta
  • Oikeudenkäyntiprosessien osaamista
  • Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, positiivinen ote

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Kemianteollisuus haluaa olla työtyytyväisyydessä Suomen paras, ja työyhteisömme on tutkitustikin mainio. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Johtaja Jyrki Hollmén, jyrki.hollmen@kemianteollisuus.fi, puh. 040 746 3687, aikavälillä 4.-30.7. perjantaisin klo 10-12, ei 15.7. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa ke 17.8.2016 mennessä molempiin ao. osoitteisiin:

mia.karjalainen@kemianteollisuus.fi ja jyrki.hollmen@kemianteollisuus.fi.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on reilu viidennes. Kemianteollisuus työllistää suoraan Suomessa noin 34 000 henkilöä.